Blog

1 – 2 – 3, krak zei de knie!

Murphy was in het land

Zaterdag was het braderie in Kortenberg, belangrijk als je een beginnende zaak hebt. En ik zat met de Ladies in Oostenrijk, te gast bij Marmotta Alpin Hotel. Gelukkig nam Vincent, aka ‘Vinne’, de taak op zich en bereidde alles tot in detail voor. De acties, de lanceringen van onze nieuwe diensten, de wedstrijd, …

Maar het heeft niet mogen zijn. Nog voor 14u was alles terug ingeladen en reed Vinne naar spoed. Met een simpele beweging is zijn knie geblokkeerd en kon hij zijn knie niet meer bewegen. Finito.

Show must go on

Daar zit je dan, met Ladies in een berghut in Oostenrijk met de telefoon in je hand… Ok en nu? De stand? Hoe naar spoed? En  de kinderen? En na het telefoontje is één ding heel belangrijk: aanvaarden en loslaten. Het is wat het is en het is ok. Het is niet zoals we het wilden, het is verre van een droomscenario, maar het komt goed. Het is maar een knie, het zijn maar krukken, het is maar een braderie.

En daar sta je dan, met een knie die niet meer beweegt. In het midden van de steenweg met een mooie stand waar je veel tijd in stak. De Kokoro ladies die konden komen helpen, gaan naar huis en jij moet beslissen: Blijf je? Spoed? Hulp vragen, van wie? En overleggen is moeilijk, je moet de knoop zelf doorhakken tegen wil en dank. En het is balen, ‘been there, done that’, krukken heb je nog liggen van de vorige keren. Het kan ook eens tegenslaan, reality check. Maar alles kan erger, het is maar een knie, het is maar een braderie.

En daar sta je dan, op de braderie, op zoek naar Kokoro, want je wil wel een gelaatsverzorging winnen. Je trotseerde weer en wind om Kokoro te vinden, maar niets…. Mooi. En hoe zit het nu met de wedstrijd? En de braderie incentive?

We gaan voor take 2 – we doen het gewoon opnieuw, ok?

Braderieke spelen

Wees welkom op onze “braderie in scène” zaterdag van 9u tot 13u. Zo zijn onze voorbereidingen niet voor niets én kunnen jullie:

  • een verzorging en een startset voor je gelaat winnen twv €150
  • meer te weten komen over wat we gaan doen in de nieuwe ruimte
  • genieten van de lanceercondities van deze nieuwe diensten
  • EXTRA: wat niet kan op de braderie: bezoek de yogazaal, bekijk de nieuwe ruimte 🙂

Tot dan!

1 reactie
Sofie Verheirstraeten1 – 2 – 3, krak zei de knie!

1 reactie

Join the conversation
  • Klara Van Samang - 25/09/2018 reply

    Sterkte Vinne ! Toch een goed alternatief . Tot zaterdag . Groetjes Klara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *