SPRING MEE

Laat ons je enthousiaste versnelling zijn naar jouw next level.

Dit is HET moment om voor jezelf te zorgen. 

Are you ready?

One. Life.

Waarom dan niet voluit leven? Waarom met de rem op? Durf dromen, doelen stellen, targets aangaan én ‘nee’ zeggen op waar je niet warm van wordt.

Dat vraagt moed, durf, focus. En hier helpen we heel graag bij, dat is net onze missie. Wij zijn jouw enthousiaste versnelling naar jouw next level, wat dat ook moge zijn.

Het voordeel van deze lockdown is simpel: je kan gemakkelijker dan ooit aan jezelf sleutelen. Let’s do this!

Waar liggen jouw versnellingsknoppen?

Focus

Hoe goed heb jij je doelen in het vizier? Weet jij wat je wil en wat de tussenstappen zijn? Staat er al iets gepland? Ben je helder genoeg, rustig genoeg om hierbij stil te staan of raast het maar door in je hoofd en word je nerveus van dit type levensbelangrijke vragen?

Slow down, hervind je balans en win je focus terug. Adem in en klik hieronder verder.

Voed

Is het lastig om te kiezen voor echte ‘voeding’ en verval je telkens in slechte – energiezuigende – gewoontes? Besef dat al wat je eet, je brandstof is. Je lichaam is de machine die je absoluut nodig hebt om je dromen – letterlijk en mogelijk ook figuurlijk – te bereiken.

Klaar om de slechte gewoonte van tafel te vegen en échte voeding op het menu te zetten?

Slaap

Een absolute must voor iedereen die wil SPRINGEN van enthousiasme, is een goede nachtrust. Tijdens het slapen verwerk je en maak je groeihormonen aan. Zij staan mee in voor de snelheid van spieropbouw en vetverbranding. En dat je concentratie fel gelinkt is aan de nacht, dat wist je al.

Hoe zit dat bij jou? Kan dat beter? Instant effect op je vitaliteit.

Beweeg

Het is bewezen dat bewegen broodnodig is. Stilzitten is de nieuwe kanker. Dus als jij naar je dromen wil springen, dan bekijken we dit aspect ook. Wat is haalbaar voor JOU?

We zetten je niet op bootcamp, tenzij je dat wil. Introduceer stap voor stap wat beweging. Kijk wat je fijn vind – want alleen dan houdt je het vol 😉 #stapvoorstap en dan letterlijk ook nog.

Durf

Durf er te staan, durf voor jezelf op te komen. Een ‘sine qua non’ om JOUW leven te leiden in plaats van te lijden. Vele factoren samen spelen hierop in, wij zoeken uit wat er kan helpen om iets steviger in je schoenen te staan. Vaak is een maatje meer een gigantische rem op wie we zijn…en dan pakken we dat als eerste even aan.

De verhalen die we krijgen van mensen die we begeleiden, spreken dan ook voor zich. Lees je even mee?

Zelfzorg

Mega belangrijk om in het oog te houden. Een klassieke fout, vooral bij vrouwen, om me-time als eerste uit de agenda te vegen. En de jonge mama’s gaan hier het vaakst in de fout.

Stop met als zombie de moetens van anderen af te vinken. Beleef je leven bewust, geniet van de kleine dingen, ‘be here now’.

Wij hebben een breed aanbod, kies wat bij jou past.

Straal

Of het nu gemotiveerde jeugdpuistjes zijn die lang na de 30 de kop nog opsteken of rimpels die veel te vroeg ten tonele komen: steek je niet weg. En als je er een mooie laag kleur over legt, kies dan iets dat natuurlijk is en het probleem niet verergert.

Gebruik de juiste ingrediënten, herstel je huid en glimlach terug naar alle kleine gelukjes die op je pad komen. Laat onze huidexperten je hier bijstaan. Een afspraak, een verzorging, een workshop, jij kiest.

Welkom

Enthousiasme is zo ontzettend aanstekelijk. Bel en laat je besmetten! Of het nu met vragen is over vitaliteit, yoga, huidproblemen, noem maar op: bel ons, mail ons, laat ons vlug iets weten!

We horen van klanten dat ze elke keer met een smile tot achter hun oren de telefoon afleggen. En dat is ook ons doel, heerlijk!

En dat gevoel proberen we met onze social media ook te bereiken. Volg jij ons al?

Keuzestress?

Maak een afspraak, vertel ons waar je heen wil, waar het blok aan je been zit en samen werken we
een plan van aanpak op maat uit. Deal?

Dream big. Start small. Act now.

Robin Sharma
Sofie VerheirstraetenSPRING MEE