Verlies ongezonde kilo’s, hervind je vitaliteit

Verantwoord afslanken met RainPharma onder begeleiding op de door jou gewenste manier. De snelheid waarmee je kilo’s wil verliezen, budget en streefgewicht bepalen welk dieet het meest geschikt is voor jou.

Maak een afspraak en dan bepalen we samen met de beste aanpak is voor jou. Dieetopvolging is voorlopig enkel mogelijk in de winkel in Everberg.

Balance Box

Het RainPharma dieet is 100% natuurlijk en staat voor een totaal aanpak.

Totaal aanpak, want alles hangt samen. Snel vermageren heeft vaak als gevolg dat je erg veroudert. 10kg lichter, 10 jaar ouder. Dat is één van de redenen waar RainPharma zich onderscheidt.

Het doel is je streefgewicht te bereiken en dit vol te houden. Vandaar dat de belangrijkste periode, die na het bereiken van je streefgewicht is. Samen gaan we stap voor stap naar een gezond voedingspatroon dat voor jou houdbaar is en waarmee je gewicht op pijl blijft.

Met dit dieet gaan we verstandig afslanken, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. We zorgen dat je genoeg voedingsstoffen krijgt zodat je na het dieet geen kwaaltjes krijgt of fel veroudert. Je lijdt geen honger en je respecteert je lichaam door de totaal aanpak. Of je nu 5 of 20 kg wil verliezen.

Wat is het verschil met klassiek proteïnedieet?

Het snelle gewichtsverlies maakt proteïnediëten enorm populair. Bij RainPharma geloven ze in de motiverende resultaten van deze klassieke proteïnediëten, maar stellen ze zich grote vragen bij de samenstelling van de producten en de korte termijnvisie van deze diëten. Daarom werd de Balance Box ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn gluten- en caseïnevrij zijn en zo darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en zorgen dat je het dieet moeiteloos kan volhouden.  Vanaf de eerste dag ligt de nadruk op een gezond voedingspatroon.

Het RainPharma Dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!

Hoe verloopt het Rainpharma dieet?

We beginnen met een intakegesprek van een uur waarin we de verschillende fases in detail overlopen. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewicht controle én vetmeting. Je krijgt ook de box mee waar alles in zit om van start te gaan, inclusief receptenboekje. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een meting. De eerste fase, afslankingsfase, duurt tot je je streefgewicht bereikt hebt, maximaal 12 weken.

Wanneer je je streefgewicht bereikt hebt, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. Hier gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden. We blijven elkaar één jaar na het bereiken van je streefgewicht zien. Dit is de sleutel tot het behouden van je gewicht.

Dit is Liza uit Roeselare. De nieuwe Liza, Liza 2.0 noemde RainPharma haar, straalt. De buitenkant zien we en dat spreekt voor zich, maar ook naar vitaliteit toe staat ze versteld van het resultaat. Lees er mee over in de blog.

Ben jij klaar om je eigen 2.0 (of beter 3.0) te ontdekken? Lees hieronder meer over het Dieet of maak direct een afspraak voor uitleg op maat.

Tarieven

De Balance Box kost 450€ en bestaat uit vijf grote potten RainShakes, alle voedingssupplementen en een heel jaar professionele begeleiding.

 

De box kan je niet online bestellen, die schap je aan bij je intake gesprek.

Smart Nutrition Project

Wat is het? 

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een zeer haalbare methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen.

Het Smart Nutrition Project kan je inzetten:
– als een tussentijdse gezondheids- en vitaliteitskuur
– om een paar kilootjes te verliezen
– om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet
– in combinatie met sporten of figuurbehandeling

Als je wil, kan je morgen zelfs al starten! Hoe beter je de eenvoudige regels toepast, hoe beter het resultaat.

Jezelf, beter. Al na één week.

Je dag begint met een RainShake. Meng een schepje poeder met 250ml water (eventueel suikervrije plantaardige melk, maar water heeft de voorkeur). Doe er wat extra vezels bij van de Fiber Powder.

Tijd voor een portie fruit. Kies liefst voor 100g frambozen, bosbessen, aardbeien of braambessen.

Vul je bord helemaal met groenten. Voeg een stukje vlees (100g) of vis (150g) toe, of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Kies voor mager vlees en niet voor bereide vleeswaren. Doe hierbij eventueel een mini portie koolhydraten, bij voorkeur glutenvrij. Bijvoorbeeld één bolletje rijst, één aardappel, één lepel quinoa of één glutenvrije boterham of wat glutenvrije pasta.

Tijd voor een RainShake met Fiber Powder.

Vul je bord met een enorme berg groenten. Voeg hierbij een stukje vlees (100g) of vis (150g), of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Een eitje of een klein stukje geitenkaas kan ook. Zetmeelproducten mocht je ‘s middags eten, ‘s avonds doen we dat niet.

2 à 3 uur na je maaltijd mag je een stukje fruit eten.

Drink elk uur een glas water – 2 liter per dag!

– dressing of mayonaise
– cafeïne

– alcohol
– light dranken
– voorverpakte maaltijden

– frisdrank
– snoepgoed
– gefrituurd voedsel
– extra suiker

– RainShakes: kies hier je favoriete smaak
– Fiber Powder
– Daily Boost
– Mighty Night
– Optie: Dry Energy en Dynamic Q10 om de verbranding te stimuleren

Opvolging in de winkel in Everberg

Wil je meer weten over de unieke aanpak? Heb je nog vragen of wil je kijken of het klikt met ons? Altijd welkom! Om je zo goed mogelijk te woord te staan, maak je best een afspraak. Kan je enkel op een avond of in het weekend? Ook dat is mogelijk.

Bel Sofie en plan je afspraak in: 0472/81 59 82

Hoe vind je de beste versie van jezelf terug met voeding?

Over gezonde voeding en diëten zijn miljoenen boeken en artikels geschreven en het ene spreekt het andere tegen. Ben jij de draad kwijt en wil je je energie verdubbelen ? Een paar kilo’s minder is leuk, terug huppelen van de vitaliteit, is nog leuker.

Het doel van de workshop, is dat je buiten gaat met de motivatie en de goesting om ervoor te gaan, gewapend met concrete actiepunten en tools.

Deze workshop wordt voorlopig enkel in de winkel in Everberg gegeven.

testshopmanagerVerlies ongezonde kilo’s, hervind je vitaliteit