Beweeg

Just move it, move it!

Is één van de onderdelen van jouw ‘energieplan’ meer bewegen, dan is het vooral belangrijk om iets te vinden dat je fijn vindt en dus ook wil blijven doen.

Als je er plezier uithaalt, wie weet kan doen met vrienden, dan heeft het dubbel effect!

Onderschat echter het effect niet van al die kleine stapjes, al die kleine extra’s die je zelfs in je zittende dagtaak kan inbouwen.

Menukaart voor meer BEWEGING

Yoga

Het is geen echte sport omdat er niemand beter of sneller hoeft te zijn. Er is enkel jij die je lijf beter leert kennen. Je beweegt, gebruikt spieren die niet eens meer wisten dat ze bestonden en de weldaden voor je hele systeem zijn zo snel merkbaar.

Er zijn heel trage vormen om te beginnen en vooral terug te leren voelen. Daarnaast zijn er ook snellere, iets pittigere varianten die ietsje dichter bij cardio aanleunen. Allebei overgoten door een goede saus mindfulness want dat effect is gewoon te goed om voor jou te verstoppen ;).

Mindful Run & Walk

Deze reeksen worden gegeven door Virginie, die bij ons ook yoga docente is. Ze behaalde beide certificaten en zet je op weg om meer bewuste beweging te integreren in je leven.

Geniet van de beweging, de natuur  en het verhoogd zelfvertrouwen door de controle van je ademhaling. En vanzelf ga je (weer) met volle goesting bewegen.

Elke stap telt!

Gebruik deze gekke periode om te wandelen of te fietsen. Samen of apart. S ochtends of eerder ‘s avonds. Elke stap telt.

Buitenlucht gaat je deugd doen, de natuur ook en de zon geeft je extra vitamine D die heel belangrijk is voor ons geluksgevoel.

Wist je dat dansen ook sporten is? Hieronder vind je alvast een echte feel good lijst die we niet voor niets “Spring mee” noemden 😉

Blijf op de hoogte van onze nieuwe diensten rond bewegen!

We hebben nog heel fijne ideeën om jullie nog meer te laten bewegen, huppelen, springen, … Na de lockdown schieten we in actie. In tussentijd: zorg voor jezelf.

Sofie VerheirstraetenBeweeg