Beweeg

Just move it, move it!

Is één van de onderdelen van jouw ‘energieplan’ meer bewegen, dan is het vooral belangrijk om iets te vinden dat je fijn vindt en dus ook wil blijven doen.

Als je er plezier uithaalt, wie weet kan doen met vrienden, dan heeft het dubbel effect!

Onderschat echter het effect niet van al die kleine stapjes, al die kleine extra’s die je zelfs in je zittende dagtaak kan inbouwen.

Menukaart voor meer BEWEGING

Yoga

Het is geen echte sport omdat er niemand beter of sneller hoeft te zijn. Er is enkel jij die je lijf beter leert kennen. Je beweegt, gebruikt spieren die niet eens meer wisten dat ze bestonden en de weldaden voor je hele systeem zijn zo snel merkbaar.

Er zijn heel trage vormen om te beginnen en vooral terug te leren voelen. Daarnaast zijn er ook snellere, iets pittigere varianten dat ietsje dichter bij cardio aanleunen. Allebei overgoten door een goede saus mindfulness want dat effect is gewoon te goed om voor jou te verstoppen 😉

Mindful Run & Walk

Deze reeksen worden gegeven door Virginie, die bij ons ook yoga docente is. Ze behaalde beide certificaten en zet je op weg om meer bewuste beweging te integreren in je leven.

Geniet van de beweging, de natuur  en het verhoogd zelfvertrouwen door de controle van je ademhaling. En vanzelf ga je (weer) met volle goesting bewegen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reeksen?

Kleine groep workout

Dit is iets dat nog mist maar waar we volop mee bezig zijn, in onze dromen toch al 😉 Je verstevigt je spieren, core stability en verstrakt op die manier ook je hele lichaam. What’s not to like?

Ideaal is een combinatie met verse buitenlucht en een toffe bende. We hebben al teachers op het oog. De tuin ziet het ook zitten. Zie jij het zitten? Schrijf je in op de nieuwsbrief als dat nog niet het geval is, zodat je als EERSTE op de hoogte gehouden wordt!

Blijf op de hoogte van onze nieuwe diensten rond bewegen!

In de lente staan er tal van nieuwe dingen te gebeuren om jullie nog meer te laten bewegen, huppelen, springen, … In tussentijd: elke stap telt, of het nu op je eentje is of met vrienden (viervoeters, kinderen, BFF’s, …). En zo telt ook elke dag!

Sofie VerheirstraetenBeweeg