Blog

#dagboekmomentje

Dankbaarheid, het begin van alles.

Klein of groot, elke stap is een stap en verdient het om even ‘bezongen’ te worden. En het is ook echt waar dat wat je aandacht geeft, groeit. Al waar je je aandacht op focust, zie je meer en lijk je zo ook meer aan te trekken. Nog niet gemerkt dat als je een rode auto wil, je alleen maar rode auto’s ziet? Of voor de vrouwen: als je zwanger bent, zie je alleen maar zwangere vrouwen, niet? 😉

Groeiproces

Deze keer is het een héél grote stap die ik met jullie mag delen. En ik zit hier te typen met een ongelooflijk grote smile die trekt van mijn ene oor helemaal naar mijn andere oor. Ik weet nog hoe ik naast mijn veel te drukke job bij Arteel dit verhaal begon. Van halftijds, naar full time. Van alleen, naar samen, met Vinne, ons verhaal vorm geven. En op een bedje van enthousiaste, geweldige freelancers en gekruid met enthousiaste klanten, groeide ons Kokoro verhaal verder uit.

Nu is ‘t voor echt

En op een moment trekt het, jeukt het en is het tijd voor een volgende stap. Vorig jaar deze tijd kwam Vinne er full time bij en dat was al een hele sprong. Gewaagd, zeker op privé vlak. En nu gaan we dus van 2 full timers naar 3. Annelies Van Hamme komt vanaf 8 juni full time bij ons werken. Dit is ons groot nieuws, dit is ons dagboekmomentje!

Wat mag je verwachten?

Dat weet je nooit bij ons! 🙂 Deze stap, een extra ondersteuning op dagelijkse basis, is de enige manier om de persoonlijke toets en het enthousiasme dat we zo hoog in het vaandel dragen, te bewaren. Dankzij Annelies kunnen wij allemaal, ook het team van freelancers, terug voor meer ‘goed in je vel’ zorgen. Geweldig toch?!

Heb jij nog tips hoe we nog klantvriendelijker, kwalitatiever en positiever ter werk kunnen gaan? Shoot!

2 comments
Sofie Verheirstraeten#dagboekmomentje

2 comments

Join the conversation
  • Isolde - 26/05/2019 reply

    Veel succes Annelies ?

    Sofie Verheirstraeten - 04/06/2019 reply

    Bedankt, we gaan goed voor haar zorgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *