Verlies ongezonde kilo’s met RainPharma

Hulp welkom?

We horen dat het ‘in lockdown’ nog moeilijker is om zelf vitaliteit te winnen door kilo’s te verliezen. Vaak komen er zelfs bij.

Want ze zijn zeer actueel, de Corona Kilo’s …Want wat doen we vaak uit verveling of frustratie? Juist, eten en meestal niet de zaken die je juist oppeppen en energie geven.

Kilo’s komen er vaak heel geniepig, goed gespreid bij. ’10 kilo op 5 jaar’ is bijvoorbeeld eentje die we vaak horen. Maar nu zou het wel eens 5 kilo op 5 weken kunnen zijn. Bovenop die extra’s…

Klaar om het roer om te gooien en deze periode in te zetten op een positieve manier?

Weet dat dit écht HET moment is om in gang te schieten: veel minder verleiding én een zeer duidelijk doel: vol vitaliteit, stralend als nooit tevoren uit je kot komen. Klaar voor een onvergetelijke, zalige zomer. 

Wij gaan samen de uitdaging aan. Huppel de zomer in vol zelfvertrouwen, neem vandaag nog contact met ons op. 

Tijdens een vrijblijvende afspraak (video zolang de deur gesloten is) leggen we uit hoe wij je bij deze strijd kunnen helpen.

Verantwoord afslanken

Voor veel mensen  is een gewone, gezonde voeding, niet voldoende om:

 • Kilo’s te verliezen
 • Nieuwe gewicht te behouden
 • Een nieuw gezond voedingspatroon aan te nemen

Toch is het belangrijk om tijdens een dieet, zeker bij de snelle varianten geen roofbouw te plegen op je lijf. Slanker maar zeker niet ongezonder! Dat is voor ons prioriteit nummer 1.

Huppelend van vitaliteit en blakend van gezondheid, dat is ons doel. 

 • Afslanken zonder verlies aan spieren
 • Behoud van vitaliteit
 • Zonder jojo effect
 • Langdurig blijvend effect
 • Geen honger
 • Focus op gezonde voeding van in het begin

En dat bereiken we door

 • De orthomoleculaire ondersteuning
 • De noodzakelijke opvolging
 • De begeleiding naar een houdbaar voedingspatroon

Tijdens een vrijblijvende afspraak gaan we na welke aanpak voor jou het beste is. Dat doen we op basis van:

 • Streefgewicht
 • Levensstijl
 • Motivatie

Waarom is dit HET moment?

Ik geef je 3 goede redenen:

 1. Er zijn er geen restaurants of feestjes. Je gaat nergens anders eten dus je beslist letterlijk wat op je bord ligt.
 2. Daarnaast zie je veel minder mensen dus hoef je je niet voortdurend te verantwoorden waar je mee bezig bent.
 3. Als je deze periode niet gebruikt om je vitaliteit op te krikken, riskeer je te verdrinken in comfort food. Een frustrerende, vermoeide zomer is dan het resultaat. Geen gehuppel, je sleept je dan door de dag. Jij kiest.

RainPharma Dieet

Smart Nutrition Project

RainPharma Dieet

Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij ons. Wanneer voel jij je goed in je vel? Natuurlijk hangen er gezondheidrisico’s aan overtollige kilo’s. Natuurlijk kan je niet dezelfde vitaliteit hebben als je 10 kilo teveel meesleurt. Vandaar dat er soms korte metten mee gemaakt moeten worden.

Verantwoord en begeleid

Met dit dieet gaan we verstandig afslanken, zonder roofbouw te plegen op je lichaam.

We zorgen dat je genoeg voedingsstoffen krijgt zodat je na het dieet geen kwaaltjes krijgt of fel veroudert. Je lijdt geen honger en je respecteert je lichaam door de totaal aanpak. Of je nu 5 of 20 kg wil verliezen.

Wat is het verschil met klassiek proteïnedieet?

Het snelle gewichtsverlies maakt proteïnediëten enorm populair. Bij RainPharma geloven ze in de motiverende resultaten van deze klassieke proteïnediëten, maar stellen ze zich grote vragen bij de samenstelling van de producten en de korte termijnvisie van deze diëten.

Daarom werd de Balance Box ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn gluten- en caseïnevrij zijn en zo darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en zorgen dat je het dieet moeiteloos kan volhouden.  Vanaf de eerste dag ligt de nadruk op een gezond voedingspatroon.

Hoe verloopt het Rainpharma dieet?

 1. We beginnen met een intakegesprek van een uur waarin we de verschillende fases in detail overlopen. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewicht controle én vetmeting. Je krijgt ook de box mee waar alles in zit om van start te gaan, inclusief receptenboekje. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een meting.
 2. De eerste fase, afslankingsfase, duurt tot je je streefgewicht bereikt hebt, maximaal 12 weken.
 3. Wanneer je je streefgewicht bereikt hebt, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. Hier gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Deze periode duurt 9 weken.
 4. En dan gaan we naar de laatste fase, waar je een gezond voedingspatroon aanleert en waar strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden. We blijven elkaar één jaar na het bereiken van je streefgewicht zien. Dit is de sleutel tot het behouden van je gewicht.

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar we voor gaan. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start te combineren met een doordachte langetermijnvisie, brengen we de beste versie van jou naar boven.

Tarieven

De Balance Box kost 475€ en bestaat uit vijf grote potten RainShakes, alle voedingssupplementen en een heel jaar professionele begeleiding. Tijdens de eerste fase moet je rekenen op maximaal €17/dag.

Smart Nutrition Project

Schade beperken, structuur toevoegen.

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je verlost van overtollige kilo’s, je huid weer laat stralen en je dankzij zijn detox-effect laat bruisen van de energie.

Het Smart Nutrition Project kan je inzetten:

 •  Als een tussentijdse gezondheids- en vitaliteitskuur
 •  Om een paar kilootjes te verliezen
 •  Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen
 •  Om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet
 •  In combinatie met sporten

Het programma duurt minstens één week, maar je volgt het zolang je zelf wil, afhankelijk van je doelstellingen.

Als je wil, kan je morgen zelfs al starten! Hoe beter je de eenvoudige regels toepast, hoe beter het resultaat.

Jezelf, beter. Al na één week.

Smart Nutrition Project RainPharma

Je dag begint met een RainShake. Meng een schepje poeder met 250ml water (eventueel suikervrije plantaardige melk, maar water heeft de voorkeur). Doe er wat extra vezels bij van de Fiber Powder.

Tijd voor een portie fruit. Kies liefst voor 100g frambozen, bosbessen, aardbeien of braambessen.

Vul je bord helemaal met groenten. Voeg een stukje vlees (100g) of vis (150g) toe, of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Kies voor mager vlees en niet voor bereide vleeswaren. Doe hierbij eventueel een mini portie koolhydraten, bij voorkeur glutenvrij. Bijvoorbeeld één bolletje rijst, één aardappel, één lepel quinoa of één glutenvrije boterham of wat glutenvrije pasta.

Tijd voor een RainShake met Fiber Powder.

Vul je bord met een enorme berg groenten. Voeg hierbij een stukje vlees (100g) of vis (150g), of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Een eitje of een klein stukje geitenkaas kan ook. Zetmeelproducten mocht je ‘s middags eten, ‘s avonds doen we dat niet.

2 à 3 uur na je maaltijd mag je een stukje fruit eten.

Drink elk uur een glas water – 2 liter per dag!

– dressing of mayonaise
– cafeïne

– alcohol
– light dranken
– voorverpakte maaltijden

– frisdrank
– snoepgoed
– gefrituurd voedsel
– extra suiker

– RainShakes: kies hier je favoriete smaak
– Fiber Powder
– Daily Boost
– Mighty Night
– Optie: Dry Energy en Dynamic Q10 om de verbranding te stimuleren

Wim BommerezVerlies ongezonde kilo’s met RainPharma