LPG Endermologie: neem je probleemzones onder handen

Tijd om de plooien glad te strijken

Omdat we merkten dat zelfs na afslanken en sporten, probleemzones bleven bestaan, zijn we gaan uitkijken naar een oplossing die bij onze filosofie aansloot. Al snel kwamen we uit bij LPG Endermologie.

Een niet-invasieve, niet- agressieve, aangename en veilige techniek om gebruik te maken van je natuurlijk potentieel.

Wat is endermologie?

Het is een massagetechniek die we doen met een Alliance toestel, de allernieuwste generatie. Je draagt hierbij een bodysuit zodat je hele lichaam bedekt is. We rollen het apparaat over je lichaam heen en weer. Samen met de flinke zuigkracht van het toestel, stimuleren we de bloedsomloop en de metabolische functies van de huid.

De huid wordt zo op een slimme manier gestimuleerd en is in staat ongelooflijke transformaties te ondergaan:

  • De productie van jeugdigheidsstoffen versnellen (collageen, hyaluronzuur en elastine) voor een stevigere huid.
  • De procedure voor de afvoer van de vetcellen activeren om je silhouette te verfijnen.
  • Vloeistofuitwisseling opnieuw op gang brengen voor een diepe detoxwerking.

Resultaat: een soepeler vetweefsel, vetkwabbetjes die in volume verminderen en een huid die er steeds gladder gaat uitzien. Cellulitis vermindert of verdwijnt zelfs helemaal!

En dat zonder snijden, zonder injectie, zonder risico, zonder bijwerkingen enerzijds, anderzijds onderbouwd met wetenschappelijke bewijzen én getuigenissen van verschillende RainPharma collega’s die deze techniek al jaren toepassen.

Wat mag je verwachten van een kuur?

Vetten afbreken

De mechanische stimulatie van de cellen maakt het mogelijk om op een natuurlijke en pijnloze manier hardnekkig vet af te breken. Dankzij lipomassage kan je nu vetten die niet reageren op diëten en sporten afvoeren.

Cellulitis gladstrijken

Cellulitis is iets waar 90% van de vrouwen last van heeft, zelfs een slanke, jonge, sportieve dame. Het is het gevolg van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoontes. Endermologie vermindert zichtbaar de “sinaasappelhuid” zoals we liefkozend zeggen…

Huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, ouderdom, … De hui verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. De verslapping is overal in het lichaam merkbaar, toch zijn er enkele zones die hier meer onderhevig aan zijn dan andere: de binnenkant van de dijen, de buik en de armen bijvoorbeeld.

Lichtere benen

Zware of pijnlijke benen, opgeblazen kuiten en dikke voeten. Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. Bij warm weer komt dit ook vaak voor, het is ook een klassieke kwaal tijdens menstruatie en zwangerschap. Het is belangrijk dit te draineren zodat ook de opgehouden toxines het lichaam terug verlaten.

Troeven

  • Gegarandeerd resultaat
  • Bewezen techniek
  • Pijnloos, zelfs wellness ervaring
  • Ervaring en opleiding

Tarieven

  • Gratis intakegesprek met analyse bij opstart
  • Behandeling van 35 minuten: €60
  • Abonnement van 10 behandelingen + 1 gratis: €600

Veelgestelde vragen

Sommigen merken al kleine veranderingen op na één behandelingen, maar we zijn liever eerlijk: de echte, gewenste resultaten, bereik je na tien keer. De vetvolumes zijn afgenomen, de vetkussentjes beginnen te verdwijnen en je huid wordt strakker.

Nee, ook hier zijn we liever eerlijk in zoals altijd. Om je resultaat en strakke huid te bewaren, is een onderhoudsbehandeling één keer per maand nodig.

Nee, meer nog, de meesten ervaren het als een wellness moment. Mooi meegenomen! Hoewel de techniek intensief en doeltreffend is, mag het nooit pijn doen.

Sommige zones zijn natuurlijk iets gevoeliger, als het ook maar iets van pijn doet, moet je dit melden zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Nee, weeral, onze eerlijkheid. Het gaat vetophopingen losmaken, maar als je echt wil afslanken ga je simultaan toch op je voeding moeten letten en wat meer bewegen. Wij kunnen hier een totaal pakket voor opstellen zodat alles goed op elkaar is afgesteld en je de maximale resultaten op alle vlak kan bereiken.

We gaan altijd eerst een intake gesprek doen om samen het plan van aanpak te bespreken. Hiervoor trek je best een uur uit zodat we je alle nodige uitleg kunnen geven.

Vervolgens plannen we de behandelingen in, tweemaal per week, telkens 35 minuten.

Kies voor een professionele LPG endermologie kuur en verstevig je huid, neem afscheid van hardnekkig vet, DURF jezelf terug laten zien. Ons team gaan de uitdaging samen met jou aan.

Deze techniek wordt ook ingezet om de huid van je gelaat strakker te houden en te maken. Voor iedereen die anti-aging crèmes smeert in de hoop dat dit zou helpen.

Sofie VerheirstraetenLPG Endermologie: neem je probleemzones onder handen