Hocus Focus!

Ontdek : WAT jij wil. wat JIJ wil. wat jij WIL.

Zucht.

Dat blijkt niet zo evident te zijn bij de meesten, dus voel je geen uitzondering. Verschillende zaken zorgen dat we het niet meer helder zien.

Vergelijk het als een plas. Als je er continu in blijft trappelen met je laarzen, dan zie je de bodem niet. Sta stil en heb geduld … en dan zie je de bodem. Eureka!

Concentratie

Vaak is een gebrek aan rust de spelbreker voor je concentratie. En die is dan weer nodig wil jij je doelen bereiken. Of te weten komen wat je nu eigenlijk wil. Het kan een vicieuze cirkel zijn, maar het is er alleszins eentje waar je uit kan ontsnappen. Je ‘moet’ het alleen willen.

Zuurstofmasker

Je kent het verhaal al van in het vliegtuig: zet je eigen zuurstofmasker EERST op. Dus een directe vraag aan jou: wat doe jij om voor jezelf te zorgen? Dat is niet egoïstisch. Er is geen mooier cadeau voor iedereen dan dat jij voor jezelf zorgt.

En dat uit zich in concentratie en helderheid, beloofd.

Doe maar vol

Weet dat je kan kiezen wat je tankt maar dat elke keuze effect heeft ook op de helderheid in je hoofd en op je concentratie.

Tanken, voeden, is meer dan enkel de voeding die langs onze mond binnenkomt. Naar wie luister je? Wat lees je? Wat kijk je? Ook dat is voeding.

Menukaart voor meer FOCUS en HELDERHEID

Energie please!

Maak gebruik van de lockdown om voor een detox te kiezen. één week kan al een groot verschil maken. Simpel, te doen.

Opvolging hoort erbij, want wij gaan samen naar jouw next level. We halen de waas uit je hoofd en steken terug fut in je lijf en helderheid in je hoofd.

Yoga

Blijf lezen, yoga is niets zweverig er is zelfs al voldoende wetenschappelijk bewijs van de positieve impact om een bibliotheekje mee te vullen. Wist je trouwens dat meditatie zelfs cholesterol verlaagt?

Dus dan kan het zeker je stressniveau verlagen en de mallemolen in je hoofd vertragen, nee? Het is alleszins het proberen waard, zeker nu. Kies tussen een les op je gemakje alleen of een LIVE sessie online.

Ontdek wat we in huis hebben in deze rare tijden:

Food for thoughts

Plan denkmomenten in naast je rustpauzes. Geef je geest en verstand de ruimte om te ontdekken wat je wil, waar je vrolijk van wordt en waaruit je voldoening haalt.

Alleen als je ontdekt wat je wil, dat stap voor stap uitwerken en bijstuurt waar nodig (= volgens JOU), alleen dan, bereik je wat je wil. Zet de automatische piloot af en geniet van het leven én sta verstomd door de ‘toevalligheden’ op je pad 😉

Ik schreef al een paar blogs die mogelijk inspiratie kunnen bieden. Veel leesplezier!

Soms is samen beter. En daarom is er ook de optie om samen even te kijken welke acties je best inplant. Durf onze hulp in te roepen, geef ons een belletje en dan plannen we een afspraak in: 02/445 06 45. 

PS: doe het nu, neem ACTIE, maakt niet uit hoe laat, spreek het in op ons antwoordapparaat als niemand opneemt, we bellen wel terug!

 

Concreter weten wat en hoe nu? Of toch nog wat lezen? Kan ook 🙂

Sofie VerheirstraetenHocus Focus!