Huidverbetering

Het geheim voor een gezonde huid

Respecteer je huid

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Ondanks al die goede bedoelingen, doet 97% helaas meer kwaad dan goed.

 • Een gemengde huid is een standaardgegeven
 • Jeugdpuistjes houden halsstarrig stand tot ver boven de 30
 • Meer dan ooit hebben kleine kinderen last van eczeem

Het lijkt erop dat hoe meer moeite je doet, hoe erger het wordt…

Hoe komt dit toch?

Als we kijken naar de ingrediëntenlijst, dan vinden we het antwoord. Parabenen, sulfaten, minerale oliën en hormoonverstoorders horen niet thuis op je huid. En ook niet op die van andere mensen waar je om geeft.

Bouw je huid op

Je huid komt niet aanwaaien van buitenaf, je bouwt hem van binnen en duwt hem naar buiten. Elke 21 dagen een nieuwe huid eigenlijk. Dus voor een mooie huid, heb je de juiste bouwstenen nodig.

Wist je dat

 • Acné zowel als een zeer droge huid gebaat zijn met extra essentiële vetzuren?
 • Veroudering het best wordt tegengegaan met eiwitten?
 • Collageen, Q10 en anti-oxidaten eigenlijk moeten gegeten worden ipv gesmeerd?

Is het tijd om je huidprobleem bij de wortel aan te pakken?

Met een totaalaanpak hebben we al heel veel huidproblemen zien wegtrekken. Huidverbetering is volgens ons onmogelijk zonder ook de levensstijl even te bekijken. Kleine verbeteringen met een grote impact.

Meer weten?

Workshop

Onze werkwijze voor huidverbetering

In het kader van huidverbetering starten we altijd met een grondig intake gesprek zodat alles duidelijk is. Velen hebben er al een hele resem doktersbezoeken en behandelingen opzitten zonder resultaat, tijd om nu wat dieper te graven en verder te kijken dan enkel de symptomen.

 • Analyse van probleem
 • Uitklaren van de verwachtingen en de haalbaarheid
 • Gepersonaliseerd stappenplan
 • Opvolggesprekken, bijsturing waar nodig

Of het nu acné, eczeem of veroudering is: de buiten én binnenkant zijn even belangrijk, net zoals je levenswijze en stressegehalte. Ooit al iemand deze kant belicht?

Waarvoor je bij ons terecht kan

LPG Endermologie

Een bewezen, niet-invasieve, pijnloze manier om je huid zichtbaar te verbeteren. Eigenlijk kan je het vergelijken met fitness voor je gelaat. Wees op die manier de veroudering wat voor.

 • Stimuleert de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine
 • Liftend effect
 • 100% natuurlijk
 • Complementair met de orthomoleculaire RainPharma supplementen
 • Perfect te combineren tijdens een huidkuur

Elke leeftijd heeft zijn charme en van de wijsheid en inzichten die komen met de jaren ben ik fan. Van de rimpels not so much.

Ook hier starten we telkens met een grondig intake gesprek om probleemzones in kaart te brengen en realistische verwachtingen op te lijsten.

RainPharma huidkuur

Vanaf oktober kan je bij ons ook terecht voor RainPharma gelaatsverzorgingen als een belangrijk onderdeel van de huidkuren. Maar ook voor een losstaande verzorging met je favoriete producten kan je bij ons terecht.

Omdat het naast ontspannend vooral ook effectief dient te zijn, gaan we ook altijd beginnen met een kort intake gesprek.

Terwijl je huid een onderhoudsbeurt krijgt, kan jij relaxen. En de verzorging is perfect in lijn met je RainPharma producten thuis en gaat dus een versterkend effect hebben naar huidverbetering en – versteviging.

Tarieven
 • 60 minuten voor €75 inclusief een masker op maat afhankelijk van je huid, handenmassage of hoofdmassage tijdens het masker en een gelaatsmassage.

RainPharma

Een natuurlijke verzorging aan de buitenkant die je huid zijn beschermende en zuiverende functie optimaal laat uitvoeren.

Je huid is een orgaan, het enige dat je reinigt. Doe het dan zacht.

En dat vul je aan met orthomoleculaire voedingssupplementen en eiwitsuppletie om je huid zo van binnen alle bouwstenen te geven om je huid te laten stralen.

Je huid komt er niet aanwaaien, die wordt van binnen gemaakt. Wist je dat?

Maak een afspraak voor advies op maat, kom langs op zaterdagvoormiddag in de winkel of pluis de website uit. Aan jou de keuze!

Cent Pur Cent

Een stralende, gezonde huid in topvorm gaan we niet belasten met toxische make-up. Een vleugje kleur hier en daar moet zeker kunnen en om onze klanten een alternatief te bieden, zijn we de samenwerking met Cent Pur Cent aangegaan.

Normaal enkel via apotheken maar sinds ze onze aanpak kennen, te verkrijgen in de écht natuurlijke zaken ook. Helaas niet op onze webshop.

Alles hangt samen, trek de lijn door. Puur natuur, punt.

Eens ontdekken wat het is én tips krijgen van een expert kan in ons Make-Up café dat we tweemaandelijks houden. Boek snel je plekje, ze zijn schaars.

Testshop ManagerHuidverbetering