Laat je huid stralen

Respecteer je huid en laat ze stralen

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Ondanks al die goede bedoelingen, doet 97% helaas meer kwaad dan goed.

Gemengde huid is een standaardgegeven. Jeugdpuistjes houden halsstarrig stand tot ver boen de 30. Meer dan ooit hebben kleine kinderen last van eczeem. Het lijkt erop dat hoe meer moeite je doet, hoe erger het wordt… Hoe komt dit toch?

Als we kijken naar de ingrediëntenlijst, dan vinden we het antwoord. Parabenen, sulfaten, minerale oliën en hormoonverstoorders horen niet thuis op je huid. En ook niet op die van andere mensen waar je om geeft.

Kom alles over je huid te weten tijdens een workshop

In heel Vlaanderen geven we workshops om mensen bewust te maken van het belang van een goede huidhygiëne. Wil je af van kwaaltjes of wil je ze voorkomen? Dan is het organiseren of bijwonen van een workshop een goede zet. Ontdek zo de geheimen van eerlijke en no-nonsense producten voor een stralende huid.

Respecteer je huid en laat ze terug stralen.

Nu al wat meer weten over hoe je je huid kan respecteren? Lees onze blog ‘Vieze vier’

Winkel in Everberg

Kom langs in onze winkel en stel al je vragen. We vertellen je heel graag waar je op dient te letten bij de aankoop van nieuwe cosmetica en waarom dat zo is.

Ontdek ook de natuurlijke producten van RainPharma die je huidflora voeden en beschermen. Ruik de verschillende aroma’s van de skinwash, voel de zachtheid van de handbalm, de verkoelende werking van de voetbalm, …

Ervaar je graag de unieke gelaatslijn van A tot F ‘in het echt’? Boek dan je ontdekkingsverzorging van een half uur aan 30€ in.

Webshop

Ontdek het hele aanbod van RainPharma online. Bestellen kan heel eenvoudig. We versturen naar jouw gekozen adres, je kan afhalen in de winkel in Everberg of Helchteren.

Nog eenvoudiger : je kan je bestelling afhalen, kosteloos en wanneer het jou past, in één van onze afhaalkluisjes aan de winkel in Everberg.

testshopmanagerLaat je huid stralen