Behoud de kracht van je huid

Geef je gelaat een workout

Als een echte fitness van de huid wekt endermologie® voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op.

Wij hebben nooit geloofd in anti-aging uit een potje. Toen we echter deze wetenschappelijk onderbouwde techniek tegenkwamen, zagen we wel een antwoord op de vele vragen naar natuurlijke anti-aging zonder snijden, spuiten of risico.

Kom het zelf ontdekken en ervaar zelf de impact.

De rimpels vullen

De teint verhelderen

De huid verstevigen

De dubbele kin verkleinen

Rimpels vullen

Endermologie®, de 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

Naargelang het aantal sessies, wordt de huid zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87 %*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

LPG

*Studie Humbert

De oplossing endermologie

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak voor een fitness van de huid en om de syntheseprocedure van de fibroblast grondig te reactiveren:

  • De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”.
  • De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

Stimulatie langs buiten voor een werking langs binnen

De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”.

De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

* Onderzoek Humbert, P. et al.(2015). Klinische interventies in Aging 2015: 10, 1-17.

De teint verhelderen

Endermologie®, de 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en de stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyaluronzuur voor volume en hydratatie. Vanaf 25 jaar en ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering.

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De oplossing endermologie®

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid in alle zachtheid, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken.

Stimulatie langs buiten voor een werking langs binnen

Aan het oppervlak wordt de huid in alle zachtheid geëxfolieerd, krijgen de weefsels zuurstof en wordt de microcirculatie herstart voor een egale teint.

Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*. De ideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!

De huid verstevigen

Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en de stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyaluronzuur voor volume en hydratatie. Vanaf 25 jaar en ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de productie van deze jeugdige stoffen.

De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

De oplossing endermologie®

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent intense maar aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze werkelijke huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productie vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) –  voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

Stimulatie langs buiten voor een werking langs binnen

De natuurlijke productie van de ondersteunende vezels van de huid wordt langs binnen opnieuw geactiveerd: collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) – voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

* Onderzoek Humbert, P. et al.(2015). Klinische interventies in Aging 2015: 10, 1-17.

De huid is versterkt en steviger (+70%*) en hervindt haar natuurlijke spanning. De huid wordt geleidelijk steviger. De gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren.

LPG

*Studie Humbert

De dubbele kin verkleinen

Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelingskop, stimuleert de endermologie®-techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren.

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

De oplossing endermologie®

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelingskop, stimuleert de endermologie®-techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelingskop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te hertekenen dankzij de verstevigende werking.

Stimulatie langs buiten voor een werking langs binnen

De stimulatie van de adipocyten (vetcellen) maakt het mogelijk om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren, om terug harmonieuze volumes te krijgen.

Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt terug harmonieuze volumes.

LPG

Weten hoe dit concreet in zijn werk gaat?

Spreekt het idee je aan van je huid naar de fitness te sturen om je gelaat zolang mogelijk te laten stralen? Dit is hoe we dan te werk gaan:

  • We houden niet van loze beloftes en daar hoort een deftig intake gesprek bij. Maak een afspraak zodat we je huid kunnen analyseren, net als je levensstijl en verwachtingen.
  • Behandelingen duren maximaal dan 30 minuten. Op basis van jouw wensen en je huid stellen we een individueel schema op.
    • 30 minuten komt op €60
    • Maak gebruik van het lanceringsaanbod: 10 + 2 gratis, net zoals een gratis individuele machinekoppen set twv €30
  • Zolang je verbetering merkt, raden we minstens 2 x per week aan. Onze eerste klanten vinden het absoluut relaxerend, dus dat is mooi meegenomen.
  • Van zodra er geen verbetering is, moet je – net zoals een dieet of om je conditie op peil te houden – onderhouden. Meestal is éénmaal per maand hiervoor voldoende. Zodra je stopt, verdwijnen je resultaten, hier zijn we ook heel eerlijk in.
Sofie VerheirstraetenBehoud de kracht van je huid