Workshop Love the Skin You’re In: Alle geheimen onthuld

Aangenaam, ik ben je huid

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Ondanks al die goede bedoelingen, doet 97% helaas meer kwaad dan goed. We gebruiken de verkeerde producten of gebruiken goede producten op een foute manier.

Ben jij benieuwd of jij het wél goed aanpakt? Tijdens deze workshop kom je alles te weten over je huid én huidverzorging.

We leggen je haarfijn uit hoe de cosmeticasector in elkaar zit en doen heel wat schoonheidsmythes en heilige huisjes sneuvelen. Maar we gaan ook concreet aan de slag. Je krijgt de kans om elk gelaatsprodcut van RainPharma te testen en om zo na te gaan wat jouw huid het fijnste vindt.

Op welke vragen gaan we antwoord geven?

  • Uit wat is je huid opgebouwd?
  • Kan een crème wetenschappelijk gezien rimpels verminderen?
  • Hoe bestrijd je acné nu het beste?
  • Is cosmetica kankerverwekkend?

Het is tijd om te leren hoe de vork in de steel zit. Je huid wil je wat vertellen, want onbewust werk je ze tegen.

Afspraak met je huid

Op regelmatige basis organiseren we workshops in de Kokoro winkel in Everberg. Reserveer je plaatsje en leer hoe je best voor je huid zorgt.

Everberg te ver?

Jouw locatie

Of het nu in je living is met vriendinnen of in de vergaderzaal met de collega’s na sluiting, die keuze laten we aan jou over. Wij brengen alles mee voor een geslaagde, licht confronterende avond over huid en huidverzorging.

Een RainPharma verdeelpunt in je buurt

Everberg te ver en geen zin om zelf iets te organiseren, kijk hier dan even of we binnenkort in je buurt zijn. Kokoro verzorgt namelijk de RainPharma workshops over het hele land. Zo leer je ook direct een kwalitatief verdeelpunt in je buurt kennen. Win-win!

Sofie VerheirstraetenWorkshop Love the Skin You’re In: Alle geheimen onthuld