Lente Shopping RainPharma

21 maart. Een dag. Mis het niet.

Naar goede gewoonte organiseren we samen met RainPharma het Lente Shopping event op 21 maart: één dag om helemaal in de lentesfeer te komen en je optimaal voor te bereiden op de zomer die lonkt. Zo verwelkom jij dit jaar de zon als de allerbeste versie van jezelf!

Er valt heel wat te beleven op 21 maart (9u tot 21u), maar dit spreekt allicht het meest tot de verbeelding: je mag een hele tas vullen en krijgt maar liefst 21% directe kassakorting op alle producten die in de tas passen. Geen paniek, de tas is niet alleen mooi maar ook groot. En wij hebben met de voorbije events al ervaring op gedaan om zoveel mogelijk in zakken te krijgen 😉

Hoe verloopt de actie?

 1. Neem een briefje van €5 mee en steek dit in de box in de winkel.
 2. Krijg in ruil de RainPharma vintage schoudertas twv €49
 3. Op alles water erin past, krijg jij 21% korting. Enige voorwaarde: totale waarde minimaal €25 na korting.
 4. Weegt je tas meer dan 3 kg? Dan krijg je er van ons een extra geschenk bovenop.
 5. Wandel buiten met een mooie tas én een fikse korting.
 6. Geniet nog maandenlang want de RainPharma producten zijn zuinig in gebruik.

“HELP! Ik kan die dag niet!”

De actie is enkel in de winkel en niet online, hier zijn we heel strikt in. De persoonlijke aanpak en advies maakt RainPharma én Kokoro tot wie we zijn. Natuurlijk zijn we geen onmensen en zoeken we graag samen naar een oplossing. Neem contact op en we komen er wel uit.

Bereid je voor!

Een buitenkans bereid je voor om optimaal te genieten. Hierbij helpen we graag.

 1. Woon een workshop bij: je leert waarom RainPharma de huid laat herstellen én test de hele gelaatslijn uit. Na afloop kan jij ongestoord aan je bestellijst werken en je vragen stellen.
 2. Kom je huiswerk maken: zondag 17 maart openen we de winkel tussen 14u en 18u zodat je kan komen ruiken, ontdekken wat er weer allemaal is en om al je vragen te stellen.
 3. 20 maart zijn we open van 9u tot 18u: tijd genoeg om iets rustiger aan je lijst te werken. Enkel na inschrijving om het gezellig te houden.
 4. Krijg jij onze nieuwsbrief? Dan ken je nog een andere buitenkans om je voor te bereiden. Nog niet ingeschreven? Dat kan je onderaan rechts nog doen. Of vraag de info gewoon aan.

Neem geen risico’s, geef je bestelling tijdig en op voorhand door.

 1. Je bent zeker van de vintage schoudertas. We hebben er slechts 225 en op is op.
 2. Je bent zeker van je favoriete producten aan 21%.
 3. Op 21 maart na 17u is er mogelijk geen tijd om je met alle mogelijke info en tips bij te staan. Plan eerder tijd in, bel ons op, woon een workshop bij, … Hier wil je echt maximaal van genieten.

Sharing is caring!

Wij trekken op kruistocht om zoveel mogelijk huiden te bevrijden van chemicaliën die problemen in de hand werken of in stand houden. Doe jij mee? 

Breng jij een vriend(in) mee die nog geen Kokoro klant is en gaat deze persoon ook met een gevulde zak* naar huis, dan krijg je de €5 van je tas terug.

Wat als je twee mensen aanbrengt of meer? 2 mensen is 2 x €5, 3 mensen is 3 x €5. Logisch toch? 

*: min. 3 producten twv min 25€, spelregels RainPharma

Sofie VerheirstraetenLente Shopping RainPharma