Meet bootcamp Shana

Nieuw en direct een schot in de roos

Al langer wist ik dat dit onze ‘blinde vlek’ was. Bootcamp, of personal training of iets meer fitness achtig. Yoga is prima, Mindfull walk en run is een fijne aanvulling, maar het mag soms wat straffer ook. En … gezien we niet geloven in toeval zullen we het ‘het lot’ noemen dat we elkaar aan de lijn kregen. Ik zat samen met Shana op terras en van het één kwam een bootcamp. En dan nog eentje. En dan nog een extra les want alles zat vol.

Wie is Shana?

Shana is 36 jaar, getrouwd met Bart en mama van Mil en Janne. Ze geeft les in het vijfde leerjaar en haar hobby’s zijn, niet verbazingwekkend, fitness en lopen. De fitnessmicrobe werd haar van jongs af aan bijgebracht en het fitnesscentrum van haar vader was en is nog steeds haar speeltuin. Ze gaf daar klanten al begeleiding vanaf haar 10 jaar, geen gebrek aan ervaring dus! Ondertussen heeft ze zich bijgeschoold in functionele-, TRX- en looptraining. In Fitness Center Heverlee geeft ze looptrainingen en personal training. Zelf doet ze nog een tweetal keer per week krachttraining.

Oké maar hoe is Shana dan?

Je kan Shana omschrijven als een enthousiaste spring in’t veld. Haar sociale en extraverte karakter verbergen soms haar angst voor het onbekende. Maar met haar grote mond (inclusief klein hartje) staat ze helemaal klaar om jou, met veel overtuiging, mee te nemen in het bootcamp verhaal. En de rest mogen jullie de komende weken zelf ontdekken.

Ik wil meedoen!

Wel … onze klanten bleken minstens even enthousiast als wijzelf met als gevolg dat er niet veel vrije plekjes meer zijn… Je kan je hier inschrijven. Verder heb je enkel een drinkbus, handdoekje en matje nodig.

En wat erna? Dat zijn we nog allemaal aan het bekijken 😉

 

No comments
Sofie VerheirstraetenMeet bootcamp Shana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *