Meet Laura

Sterke kracht achter de schermen

Sinds 8 maart versterkt Laura ons team. 13 maart veranderde de wereld, 21 maart hadden we onze lenteshopping en in de lockdown kwam ze werken met 4 kindjes rond haar hoofd. Laten we zeggen dat de start van haar carrière bij Kokoro eentje is om niet te vergeten. Maar hoe is ze hier in hemelsnaam verzeild geraakt?

De klik

“Kokoro kwam op mijn pad dankzij Yoga. Na de eerste Ashtanga Yoga les die ik hier mocht geven, was ik verkocht. De fijne energie en positieve vibe voelden snel juist. Afgelopen jaren is Yoga steeds een constante geweest in mijn leven, eerst als leerling en later als leerling én docent. Het cliché is misschien groter dan de zee diep is, maar yoga veranderde absoluut mijn leven. Tijdens mijn eigen yogalessen wil ik meegeven dat iedereen er mag zijn, stijf of lenig, het maakt me allemaal niet uit, ik wil je vooral een goed gevoel over jezelf meegeven.

Carrière-gewijs maakte ik afgelopen tijd enkele kronkels. Nadat ik afstudeerde als criminologe heb ik enkele jaren gewerkt in de crisishulpverlening. Heel boeiend en een absolute meerwaarde in mijn bestaan. Later ging ik aan de slag als operationeel verantwoordelijk in de ouderzorg, wat snel aanvoelde als een absolute no-go en de nood om iets helemaal anders te gaan doen werd steeds sterker. Mijn interesseveld is breed en ik proef met plezier van alles wat het leven te bieden heeft, ik leer ontzettend graag bij en zo kwam ik na enkele omwegen bij Kokoro terecht. Helemaal klaar om achter de schermen ondersteuning te bieden en jullie (voorlopig nog achter een mondmasker) met een grote glimlach te ontvangen.”

Duizendpoot

Zoals jullie weten is een zekerheid bij ons de volgende week soms alweer een vraagteken. De lat voor de service die we willen bieden ligt hoog en we willen continu verbeteren. Zonder Laura die mij heel fel ondersteunt én haar structuur die rust brengt, zouden we nu niet staan waar we staan.

Dus twee dikke duimen voor Laura die deze week van een welverdiend weekje vakantie geniet (maandag 13.7 op post)! Tot maandag topper 🙂

 

PS: fan van Laura? Stuur haar fanmail op laura@kokoro.be 

No comments
Sofie VerheirstraetenMeet Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *