Over ons

Kokoro ontstond toen Sofie een antwoord zocht op een carrière zonder voldoening. Deze uitweg was een heel nieuw begin. Niet alleen voor haar, want ondertussen zetten ook verschillende andere mensen hun schouders onder het motto:

Voel je goed in je vel, vanbinnen én vanbuiten.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken. Helemaal in balans van top tot teen, met een stralende huid en een bruisende gezondheid.

Steeds welkom voor meer uitleg of advies.

Op woensdag zijn we open van 9u tot 18u en zaterdag van 9u tot 13u, ook tijdens de zomermaanden. Alle andere dagen ontvangen we je graag op afspraak. Op die manier heb je de onverdeelde aandacht én kunnen we je buiten de kantooruren ook ontvangen.

SPECIALE OPENINGSUREN LENTESHOPPING

  • Elke dag van 9u tot 18u
  • Zaterdag 9u tot 17u
  • Zondag 15 maart 10u tot 17u

Everberg

Kruisstraat 141

3078 Everberg

02/445 06 45

info@kokoro.be

Maak kennis met het team

Sofie stampte Kokoro in 2015 uit de grond. Ze trok van huiskamer tot huiskamer om het belang van een goede huidverzorging aan te tonen en begon yoga te geven begin 2016.

Samen met haar man Vincent runt ze de zaak. Haar missie is heel simpel: meer mensen zich goed in hun vel laten voelen. Dat geldt voor klanten, maar ook voor het team. En dromen over volgende stappen, doet ze nog steeds! #keepdreaming

sofie@kokoro.be

Vincent is de man – voorlopig de enige man – bij Kokoro. Hij houdt achter de schermen alles recht. Hij is ook verantwoordelijk voor de opstart en begeleiding van nieuwe verdeelpunten van RainPharma, want met ons enthousiasme ondersteunen we nieuwe ‘ambassadeurs’.

vincent@kokoro.be  

0493/25 11 34

Als zus van de oprichter van RainPharma zelf, is Barbara helemaal doordrongen van de filosofie en de missie die we uitdragen. Haar jarenlange ervaring, komt ons natuurlijk goed van pas. Barbara werkt een persoonlijk plan van aanpak uit of het nu gaat over afslanking, huid of vitaliteit.

Je kan Barbara mailen op barbara@kokoro.be

Kari studeert farmaceutische wetenschappen. De ideale achtergrond om achter de schermen mee te werken, blogs te schrijven en zeker ook om zélf workshops te geven over de complexiteit van de huid.

Zin om meer te weten: nodig Kari uit en kom samen met je vrienden alles over je huid te weten.

Contacteer haar op kari@kokoro.be

Pascale vult het yogateam aan en zorgt voor de heerlijk ontspannende yin lessen. Daarnaast zorgt ze dat de administratie van de yoga even zen blijft en hierdoor heeft ze ook een kalmerende invloed op Sofie 😉

Je kan haar contacteren via pascale@kokoro.be

Na zelf les gevolgd te hebben bij Sofie, nam de yoga microbe haar vast! Heel fijn dat Virginie nu ook zelf les geeft bij ons. Een vrolijke, gedreven dame die wat zij leerde met vallen en opstaan, wil verder geven.

Je kan haar contacteren via virginie@kokoro.be

Toen Sofie besefte dat ze zelf niet klaar was om kinderyoga te geven ging ze op zoek. Zo kruiste de paden van Bianca en Sofie. Kinderyoga, familieyoga en af en toe een vervangles, zo vind je Bianca bij Kokoro. En ondertussen zijn de dochters van Sofie en Vincent Bianca’s grootste fans!

Bianca contacteren kan via bianca@kokoro.be

Annelies maakt het dagelijkse team compleet. Naast haar gestructureerde hulp bij het reilen en zeilen van Kokoro, begeleidt ze de huidkuren en kan je bijna voor alles bij haar terecht. Annelies to the rescue, wat je uitdaging ook is.

Annelies contacteren kan via annelies@kokoro.be

Dechia weet van aanpakken, dat is het minste wat je kan zeggen. Met die dosis enthousiasme ondersteunt ze mensen bij hun stappen naar een gezonder gewicht en meer vitaliteit. Op woensdag zorgt ze mee voor de positieve vibe in de winkel!

Dechia contacteren kan via dechia@kokoro.be

Wim BommerezOver ons