Over ons

Kokoro ontstond toen Sofie een antwoord zocht op een carrière zonder voldoening. Deze uitweg was een heel nieuw begin. Niet alleen voor haar, want ondertussen zetten ook verschillende andere mensen hun schouders onder het motto:

Voel je goed in je vel, vanbinnen én vanbuiten.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken. Helemaal in balans met een stralende huid en een bruisende gezondheid.

We verkondigen onze missie tijdens de workshops die we geven op verschillende locaties, maar jullie zijn natuurlijk ook heel welkom in een van onze vestigingen. De openingsmomenten vinden jullie op onze facebookpagina, of je kan ons bellen om een afspraak te maken. Op de webshop zijn jullie natuurlijk dag en nacht welkom.

Everberg

Kruisstraat 141

3078 Everberg

0472/81 59 82

info@kokoro.be

Winkel en Yoga ruimte

Helchteren

Sonnisstraat 61

3530 Helchteren

0496/78 73 95

eline@kokoro.be

Winkel

Maak kennis met het team

Sofie stampte Kokoro in 2015 uit de grond. Ze trok van huiskamer tot huiskamer om het belang van een goede huidverzorging aan te tonen en begon yoga te geven begin 2016.

Sofie geeft nog steeds yogalessen en runt nu ook, samen met haar man Vincent, de winkel in Everberg waar er regelmatig workshops plaatsvinden. Persoonlijke begeleiding naar huid en afslanking zijn ook bij haar mogelijk.

Mail Sofie gerust je vragen door op sofie@kokoro.be

Eline was de eerste ‘Kokoro lady’ die vanaf begin 2017 mee onze boodschap uitdraagt. Na zelf jarenlang huidproblemen gehad te hebben, zag ze de weldaad van ‘puur natuur’ in. En dat heeft haar sindsdien niet meer losgelaten. Eline is helemaal op de hoogte van welke producten je wel of niet kan smeren.

Woon je in Limburg, dan is het Eline die heel graag een workshop bij jou thuis brengt.

Je kan haar contacteren via eline@kokoro.be

Hanne kent RainPharma en hun filosofie al langer. Het is door yoga te volgen bij Sofie dat ze hoorde van de workshops en van het ene kwam het andere. Sinds begin 2017 zijn we dus met drie om onze boodschap te verkondigen.

De rust die Hanne uitstraalt is een extra troef tijdens de uitleg van hoe je huid werkt. Zin om meer te weten en woon je in Vlaams-Brabant? Hanne vertelt je graag alles.

Je kan Hanne mailen op hanne@kokoro.be

Kari studeert farmaceutische wetenschappen. De ideale achtergrond om zowel de diëten mee op te volgen in Everberg, als om workshops te geven over de complexheid van de huid en hoe je haar wil verzorgen.

In de zomer kan je in de winkel in Everberg, op afspraak, bij Kari terecht. Vanaf het najaar gaat ze mee workshops geven om zo mee te streven naar ons doel: elke persoon op de hoogte van hoe huid en lijf werken.

Contacteer haar op kari@kokoro.be

Vincent is de man achter de schermen. Samen met Sofie stippelt hij de strategie uit en zo bepalen ze de volgende stappen die dan met het hele team gezet worden.

vincent@kokoro.be

wimOver ons