Over ons

Kokoro ontstond toen Sofie een antwoord zocht op een carrière zonder voldoening. Deze uitweg was een heel nieuw begin. Niet alleen voor haar, want ondertussen zetten ook verschillende andere mensen hun schouders onder het motto:

Voel je goed in je vel, vanbinnen én vanbuiten.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken. Helemaal in balans met een stralende huid en een bruisende gezondheid.

Steeds welkom voor meer uitleg of advies.

Op woensdag zijn we open van 9u tot 18u en zaterdag van 9u tot 13u. Alle andere dagen ontvangen we je graag op afspraak. Op die manier heb je de onverdeelde aandacht én kunnen we je buiten de kantooruren ook ontvangen.

Everberg

Kruisstraat 141

3078 Everberg

02/445 06 45

info@kokoro.be

Maak kennis met het team

Sofie stampte Kokoro in 2015 uit de grond. Ze trok van huiskamer tot huiskamer om het belang van een goede huidverzorging aan te tonen en begon yoga te geven begin 2016.

Samen met haar man Vincent runt ze de zaak. Haar missie is heel simpel: meer mensen zich goed in hun vel laten voelen. Dat geldt voor klanten, maar ook voor het team. En dromen over volgende stappen, doet ze nog steeds! #keepdreaming

sofie@kokoro.be

Vincent is de man voorlopig de enige man bij Kokoro. Hij houdt achter de schermen alles recht. Samen met Sofie stippelt hij de strategie uit en zo bepalen ze de volgende stappen die dan met het hele team gezet worden. Hij is ook verantwoordelijk voor de opstart van nieuwe verdeelpunten van RainPharma.

vincent@kokoro.be

Als zus van de oprichter van RainPharma zelf, is Barbara helemaal doordrongen van de filosofie en de missie die we uitdragen. Haar jarenlange ervaring, komt ons natuurlijk goed van pas. Barbara werkt een persoonlijk plan van aanpak uit of het nu gaat over afslanking, huid of vitaliteit.

Je kan Barbara mailen op barbara@kokoro.be

Kari studeert farmaceutische wetenschappen. De ideale achtergrond om achter de schermen mee te werken, blogs te schrijven en zeker ook om zélf workshops te geven over de complexiteit van de huid.

Zin om meer te weten: nodig Kari uit en kom samen met je vrienden alles over je huid te weten.

Contacteer haar op kari@kokoro.be

Maren is make-up artist en geeft make-up workshops bij Kokoro en op locatie (denk maar aan een vrijgezellen bv). Daarnaast kan je bij Maren terecht voor LPG Endermologie behandelingen en huidkuren. Gelukkig zet ze zich ook op wekelijkse basis mee in om de boel te doen draaien.

Maren contacteren kan! Maren@kokoro.be

Pascale vult het yogateam aan en zorgt voor de heerlijk ontspannende yin lessen. Daarnaast zorgt ze dat de administratie van de yoga even zen blijft en hierdoor heeft ze ook een kalmerende invloed op Sofie 😉

Je kan haar contacteren via pascale@kokoro.be

Na zelf les gevolgd te hebben bij Sofie, nam de yoga microbe haar vast! Heel fijn dat Virginie nu ook zelf les geeft bij ons. Een vrolijke, gedreven dame die wat zij leerde met vallen en opstaan, wil verder geven.

Je kan haar contacteren via virginie@kokoro.be

Via via en met haar goede make-up reputatie, is Ielke bij Kokoro beland. Samen met Maren staan ze je te woord over make-up en kleuren. Huidkuren en LPG behandelingen kunnen ook bij Ielke. Ze is ook de huisfotograaf, altijd handig!

Ielke contacteren kan via ielke@kokoro.be

Dat Sofie en Jenna ooit samen iets gingen doen, wisten ze al lang. Hoe het vorm ging krijgen, was nieuw. Helemaal overtuigd van het belang van de huid geeft Jenna workshops op verplaatsing. Daarnaast helpt ze nog meer mensen de huid te leren kennen door workshops bij andere RainPharma verdeelpunten te geven. Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt komen? www.rainpharmaworkshop.be

Jenna contacteren kan via jenna@kokoro.be

Toen Sofie besefte dat ze zelf niet klaar was om kinderyoga te geven ging ze op zoek. Zo kruiste de paden van Bianca en Sofie. Kinderyoga, familieyoga en af en toe een vervangles, zo vind je Bianca bij Kokoro. En ondertussen zijn de dochters van Sofie en Vincent Bianca’s grootste fans!

Bianca contacteren kan via bianca@kokoro.be

Mieke is een kinesist met absolute focus op mama’s. Naast de gewone kine, geeft ze haar patiënten ook haar hart en zo de steun die je als ‘verse’ mama kan gebruiken. Dat merken onze B4 deelneemsters wekelijks. We zijn blij dat Mieke haar grote, geestige en enthousiaste hart deel uitmaakt van ons team!

Mieke contacteren kan via mieke@kokoro.be

Wim BommerezOver ons