Over ons

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken. Helemaal in balans van top tot teen, met een stralende huid en een bruisende gezondheid.

Spring jij mee?

 

Zie ons als de enthousiaste versnelling naar JOUW next level, wat dat ook moge zijn. Misschien een hogere vitaliteit, een bepaalde droom, een sportprestatie, een nieuwe job, meer zelfvertrouwen, een nieuwe start tout court … zet ons in waar we kunnen dienen!

Samen sterker, dat hebben we geleerd in de lockdown!

Steeds welkom voor meer uitleg of advies.

We zijn open elke maandag, dinsdag en donderdag van 9u tot 22u, woensdag en vrijdag van 9u tot 18u, en op zaterdag van 9u tot 13u. Liever later of vroeger? Of wil je graag even alle aandacht? Maak een afspraak : 02 445 06 45

OPENINGSUREN

  • Maandag, dinsdag en donderdag van 9u tot 22u
  • Woensdag en vrijdag van 9u tot 18u
  • Zaterdag van 9u tot 13u
  • Op afspraak: 02 445 06 45

Everberg

Kruisstraat 141

3078 Everberg

02/445 06 45

info@kokoro.be

Maak kennis met het team

Sofie stampte Kokoro eind 2015 uit de grond. Ze trok van huiskamer tot huiskamer om het belang van een goede huidverzorging en de juiste voeding aan te tonen en begon yoga te geven begin 2016.

Samen met haar man Vincent runt ze de zaak. Haar missie is heel simpel: meer mensen zich écht goed in hun vel laten voelen en het gevoel van zingeving en zelfvertrouwen te laten ervaren. Hoe klein de impact van haar of Kokoro soms ook is. Ze vult ook geregeld de blog met haar hersenspinsels.

En dromen? Dat doet ze nog steeds! #staytuned

sofie@kokoro.be

Vincent is de sterke en geduldige man bij Kokoro. Hij houdt achter de schermen alles recht. Processen, systemen, infrastructuur, … hij houdt het recht en optimaliseert waar kan.

En zo ondersteunt hij de missie zoveel hij kan. #samensterker

vincent@kokoro.be  

0493/25 11 34

Annelies is de huidexpert van Kokoro. Ze maakt graag tijd voor een grondige analyse en legt linken die je niet zag komen. Alles hangt nu eenmaal samen… Voedingsadvies, make-up advies, ondertussen kent ze alles door en door. Annelies to the rescue, wat je uitdaging ook is.

Annelies contacteren kan via annelies@kokoro.be

Laura kwam ons team net voor de lockdown versterken en zijn wij blij dat dat zo was! Ze ondersteunt waar er het meeste nood is en zo hebben we eindelijk tijd om dingen op punt te stellen.

Wist je dat Laura al een jaar af en toe Ashtanga yoga bij ons geeft? Wist je dat Pascale haar had aangebracht? Gek he, hoe het soms kan lopen!

Laura contacteren kan via laura@kokoro.be

Greetje komt Annelies versterking bieden! Zo kunnen we jullie sneller in de watten leggen én echte huidverbetering krijgen. Greetje volgde ook echt haar droom en door die instelling past ze echt helemaal bij ons!

Greetje contacteer je best op 02 445 06 45

Barbara is helemaal doordrongen van de filosofie en de missie die we uitdragen. Haar jarenlange ervaring met het RainPharma dieet en vooral – echt haar ‘dada’ – LPG endermologie, komt ons en jullie natuurlijk goed van pas.

Je kan Barbara mailen op barbara@kokoro.be

Dechia kocht ooit één Skin Wash en laat ons zeggen dat haar leven helemaal veranderde. Als grote fan van onze hele aanpak door zelf de resultaten gezien te hebben, staat ze je zeer graag te woord.

Je kan haar contacteren via Dechia@kokoro.be

Na zelf les gevolgd te hebben bij Sofie, nam de yoga microbe haar vast! Heel fijn dat Virginie nu ook zelf les geeft bij ons. Een vrolijke, gedreven dame die wat zij leerde met vallen en opstaan, wil verder geven. En nu ook als coach, niet enkel als yoga docente.

Wist je dat Virginie ook Minful Walk & Run organiseert? Ze starten telkens van bij ons, Kokoro.

Je kan haar contacteren via virginie@kokoro.be

Pascale is onze grootste troef wat yoga betreft. Naast de rustgevende yin yoga en restorative yoga, geeft ze ook regelmatig workshops “start to yoga” en rugworkshops.

Je kan haar contacteren via pascale@kokoro.be

Toen Sofie besefte dat ze zelf niet klaar was om kinderyoga te geven ging ze op zoek. Zo kruiste de paden van Bianca en Sofie. Kinderyoga, familieyoga en af en toe een vervangles, zo vind je Bianca bij Kokoro. En ondertussen zijn de dochters van Sofie en Vincent Bianca’s grootste fans!

Bianca contacteren kan via bianca@kokoro.be

Tim is als broer van Annelies absolute RainPharma fan geworden. Daarnaast is hij heel luistervaardig én snel met systemen. Onze gedroomde “+1” collega dus. Een vaste waarde op al onze events en op zaterdag ook vaak een aangename gast.

Tim contacteren? Daarvoor ga je via Annelies, zijn zus moeten gaan 😉 Annelies@kokoro.be 

Kari studeert farmaceutische wetenschappen. De ideale achtergrond om achter de schermen mee te werken, ingrediëntenlijsten te checken, blogs te schrijven. Ze springt ook mee in op zaterdag en op onze gezellige events. Altijd fijn om Kari in de buurt te hebben, zo vinden ook onze klanten.

Contacteer haar op kari@kokoro.be

Wim BommerezOver ons