Blog

Puur natuur kleur aanbrengen

Groot nieuws

Sinds deze ochtend kan je in de winkel in Everberg nu ook het make-up merk Cent pur Cent vinden. Make-up was vaak nog een stap dat na de Faithful Face Guard werd aangebracht, vaak chemisch. Hier is dus nu een puur natuur antwoord op, je huid zal nog gelukkiger zijn.

Waarom Cent pur Cent?

Het Belgische merk is ontwikkeld door Caroline Rigo. Door haar persoonlijke ervaring met een slechte huid en nood aan een gezonde make-up, ging ze op zoek. Zo kwam ze uit bij minerale make-up. Met Cent pur Cent gaat ze nog verder: 100% natuurlijk én doordat het zo krachtig is, is foundation overbodig. Je huid kan dus ademen!

Daarnaast is het totaal dierproefvrij, dat spreekt voor zich. Er zitten geen chemische bestanddelen in, wat voor ons minstens even belangrijk was. Om je te tonen hoe hoog we de lat leggen: in één van hun producten zit nog een mini-beetje siliconen om een egaler resultaat te krijgen, maar gezien wij ‘nee’ zeggen tegen alle petroleumderivaten, kan je dit product niet bij ons vast krijgen.

Normaal enkel bij de apotheek te vinden. Waarom ze voor Kokoro een uitzondering maken? Omdat we zeer duidelijk gaan voor puur natuur, zonder toegevingen. Match made in heaven ofzo.

Kom het ontdekken!

In de winkel staan testers, we hebben boekjes met wat uitleg, graag geven we wat meer uitleg ook. We plannen ook workshops zodat je de kleuren en alle producten ontdekt onder toezicht van een experte. De datum communiceren we snel, hou Facebook en onze agenda in de gaten. We zullen regelmatig workshops aanbieden en weet dat we ook op verplaatsing gaan met deze workshop ook 😉

Online worden de producten zo snel mogelijk aangemaakt, het is allemaal nog vers van de pers, bedankt voor jullie geduld.

Dankzij Moederdag kunnen we het merk direct lanceren met een actie. Koop je Kabuki en Loose Foundation nu aan €59.99 ipv €64.99 en je krijgt er een mooi zakje bij.

 

Nog geen reacties. Plaats hieronder een reactie.
sofie@kokoro.bePuur natuur kleur aanbrengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *