Blog

Carrot ‘cake’ overnight oats

2 minuten werk (+ minimaal 4u wachttijd) – voor 1 persoon – recept uit ‘Chickslovefood Het Back on Track’ kookboek

Echt een topper deze! Snel klaar en megalekker, het ziet er alleen niet uit ;-).

Ingrediënten

  • 50 g havermout
  • 125 ml melk naar keuze (ik verkies plantaardige melk, bv ongezoete amandelmelk)
  • 1 tl kaneel
  • 2 el rozijnen (ik vind het met gele rozijnen het lekkerste)
  • 2 tl honing (hoeft er niet bij want is zoet genoeg vind ik persoonlijk, maar voor de liefhebbers zet ik het erbij)
  • 40 g wortel julienne (of geraspt)

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten in een kom, glazen pot of groot glas. Ik gebruik uitgespoelde glazen bokalen van bv kikkererwten.
  • Plaats deze vervolgens in de koelkast en laat minimaal 4 uur, het liefst een nachtje, staan.
  • Roer voor je aanvalt nog eens goed door.
  • ‘s Ochtends nog even tijd? Rooster pecannoten even kort in een droge pan en zwier ze erbij.

Laura

x

No comments
Sofie VerheirstraetenCarrot ‘cake’ overnight oats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *