Stralend de zomer in.

Hoewel het nog putje winter is, als je stralend de zomer in wil, dien je nu je eerste stappen te zetten. ‘Summer bodies are made in winter’.

 Moeilijk.

Het is niet eenvoudig om op je eentje van de winterkilo’s (of meer) af te geraken. Daar ben jij ondertussen ook al achtergekomen.

 

 

Of misschien verstop je je benen in de zomer omdat je maar niet van de cellulitis afgeraakt. Of is het de babybuik die je al meer dan 6 jaar wegstopt?

 

The time is now

Twijfel niet langer en laat ons je helpen om stap per stap je terug beter in je vel te voelen. Zie je al vol zelfvertrouwen huppelen op strand in short of bikini.

In februari krijg jij een geschenk twv €50 als je met het RainPharma dieet start (smart nutrition project doet niet mee) of als je met LPG Endermologie begint.

Kies zelf wat jou het meeste stimuleert:

 

  • Een Maison-Moi geschenkbon twv €50 : Laat Laura je helpen om je nieuwe figuur mooi te laten uitkomen.
  • Een Lingerie Sofie geschenkbon twv €50 : Sofie zorgt voor passende en mooie lingerie voor dat tikkeltje meer zelfvertrouwen.
  • Een luxe pepermolen van Peugeot (30cm) om je gezonde gerechten smaak te geven.
  • Een Demeyere koekepan (20cm diameter) om gezond koken met de beste middelen.

Enkel geldig in februari en zolang de voorraad strekt.

 

Waarop wacht je nog?

Maak vandaag nog je vrijblijvende afspraak en we leggen je alles haarfijn uit. Zo ben je niet alleen zeker van je geschenk, ook van een zomer met meer energie én zelfvertrouwen. Die uitdaging gaan we samen met jou aan.

Sofie VerheirstraetenStralend de zomer in.