Ontdek het aanbod van RainPharma

Producten van kop tot teen.

Wij zijn overtuigd van het belang om je lichaam met respect te behandelen om zo de beste versie van jezelf boven te halen. Het gaat van wat je eet tot wat je smeert.

Het RainPharma verhaal past perfect in onze visie: eerlijke, milieuvriendelijke producten die je lichaam respecteren en die ondersteund worden door een authentieke en integere visie, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Geen loze beloftes, geen toegevingen op inhoud en het hart op de juiste plaats. Daar houden we van, daar kiezen we voor.

RainPharma produceert originele orthomoleculaire voedingssupplementen en natuurlijke huidverzorging van de allerhoogste kwaliteit. Omdat een goede gezondheid start met een gezond gewicht, werd het RainPharma dieet ontworpen. Verantwoord diëten onder begeleiding.

Made in Belgium. Crafted with passion. Offered with love.

Winkel in Everberg

Een kleine gezellige winkel waar je terecht kan om je goed in je vel te voelen, vanbinnen én vanbuiten.

Ontdek het producten gamma in de winkel in Everberg. Ruik de verschillende aroma’s van de skinwash, voel de zachtheid van de handbalm, de verkoelende werking van de voetbalm, …

Ervaar je graag de hele gelaatslijn van A tot F voor je producten meeneemt naar huis, boek een ontdekverzorging van 30 minuten voor 30€.

Zou je je graag beter in je vel voelen door een paar ongezonde kilo’s te verliezen? Ook hiervoor kan je bij Sofie in Everberg terecht. Maak een afspraak en kies de aanpak die bij jou past. In de zomer zal Kari je te woord staan bij vragen rond diëten en huidverbetering. Vincent zal ervoor zorgen dat je ten alle tijde toegang hebt tot je favoriete producten.

Je bent welkom na afspraak, zo kunnen wij je zo goed mogelijk te woord staan.

Winkel in Helchteren

Ook in Limburg kan je terecht voor de Kokoro aanpak. In Helchteren ontvangt Eline je heel graag om je in te wijden in de wondere wereld van je huid. Als geen ander weet ze hoe je de balans van je huid kan herstellen  en zo kwaaltjes kan voorkomen én genezen.

Persoonlijk contact en tijd nemen voor vragen is cruciaal voor ons, vandaar dat Eline tijd maakt speciaal voor jou. Maak een afspraak en kom de RainPharma in hartje Limburg ontdekken.

Waarom naar de winkel komen als het ook online kan?

  1. Er zijn altijd speciale acties die niet verkrijgbaar zijn online. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.
  2. Voor de ervaring! Je kan online – voorlopig –  nog niet ruiken, proeven en ontdekken.
  3. En de kennis natuurlijk. Begeleiding en opvolging is veel gemakkelijker offline. Stel meer vragen, kom te weten waarom iets werkt, leer wat je kan helpen en laat ons zorgen dat de producten hun doel bereiken.

Niet te missen zomeracties van RainPharma – Enkel in de winkel

Product van de maand Juli

Elke maand is er één product van RainPharma te verkrijgen met een korting van 25%. Telkens in een mooie geschenkdoos. Een kleine tip: verzamel ze allemaal en krijg een mooi geschenkpakket extra.

In juli kan je de After Oil Calming Botanical Touch aankopen met deze korting. Ken je de After Oil niet? Dan mag je deze kans niet laten schieten.

Normale prijs: €18.95

Juli prijs: €14.21

Tropische Shakes

Een set van drie eiwitshakes: Passievruchten, Mango en Banaan.

Dit is een gezond tussendoortje. Geef je lichaam de bouwstenen die het nodig heeft om je cellen te vernieuwen. Werkt in op een stralende huid, een gezonde spiermassa en voorkomt het jojo effect tijdens je dieet.

 

Normale prijs: €119.85

Zomerprijs: €99.88

Tover een stralende teint tevoorschijn.

Met Faithful Face Guard heb je een fantastisch product uit het natuurlijk huidprogramma van RainPharma in handen. Dankzij de hoogwaardige plantaardige formules geniet je van een gezonde huid die helemaal in balans is. De publiekslieveling. Of beter gezegd, één van, want de andere – de Advanced Precleanser – krijg je in deze set erbij voor slechts 5€. Direct twee stappen uit het hele gelaatsgamma, van A tot F, in huis.

Online shop

Ken je het aanbod en wil je snel je producten bij jou hebben? Maak dan gebruik van onze handige webshop.

Afhalen in de winkel, in de kluisjes van Everberg of natuurlijk een verzending naar waar je wil.

Bij vragen staan we ook online ter beschikking.

Wil je écht alles weten?

Dat de producten goed ruiken en zacht zijn, dat is natuurlijk geweldig. Dat ze er trendy uitzien, is mooi meegenomen. Maar de échte reden waarom wij er zo wild van zijn, zit dieper.

Leer de hele filosofie kennen van je huid en van RainPharma tijdens een workshop bij je thuis of in één van onze winkels.

Wim BommerezOntdek het aanbod van RainPharma