Workshops

Stralende huid

Top conditie

Kom tot rust

Respecteer je huid en laat ze stralen

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Ondanks al die goede bedoelingen, doet 97% helaas meer kwaad dan goed. We gebruiken de verkeerde producten of gebruiken goede producten op een foute manier.

Ben jij benieuwd of jij het wél goed aanpakt? Tijdens deze workshop kom je alles te weten over huidverzorging. We leggen je haarfijn uit hoe de cosmeticasector in elkaar zit en doen heel wat schoonheidsmythes en heilige huisjes sneuvelen. Maar we gaan ook concreet aan de slag. Je leert hoe je huid is opgebouwd, hoe ze werkt en vooral ook wat je kan doen om je huid opnieuw te laten stralen.

Woon een workshop bij in de winkel in Everberg, in Helchteren of organiseer er eentje bij je thuis.

Hoe verloopt de workshop?

Korte introductie – Hoe verzorg je je huid op de juiste manier?

We besteden aandacht aan de verzorging langs de buitenkant, maar bekijken ook wat je kan eten en drinken voor een betere huid.

Focus op lichaamsverzorging – Behandel je huid met zachtheid.

Je huid is je grootste orgaan en verdient een zachte behandeling. Ban chemische rotzooi en agressieve ingrediënten uit de badkamer en kies voor plantaardige doucheproducten. Je beloning? Een zijdezachte huid met een stralende gloed.

Focus op gelaatsverzorging – Aan de slag met RainPharma!

Je weet nu wat je niet meer op je gezicht wilt smeren. Hoog tijd om te ervaren wat plantaardige verzorgingsproducten met je gelaat doen. Met het unieke zes-stappen-plan van RainPharma tover je de beste versie van jezelf tevoorschijn.

Ontdek de beste versie van jezelf

Over gezonde voeding en diëten zijn miljoenen boeken en artikels geschreven en het ene spreekt het andere tegen. Ben jij de draad kwijt en wil je je energie verdubbelen ? Een paar kilo’s minder is leuk, terug huppelen van de vitaliteit, is nog leuker.

Het doel van de workshop, is dat je buiten gaat met de motivatie en de goesting om ervoor te gaan, gewapend met concrete actiepunten en tools.

Deze workshops worden voorlopig enkel in Everberg georganiseerd.

Verloop van de workshop

Wat is voeding?

We duiken kort de theorie in om kennis te maken met de basis. De verschillende voedingsstoffen, wat ze doen en waarom ze van belang zijn.

En hoe hangt alles samen?

Korte focus op hoe de spijsvertering meespeelt en hoe de spieropbouw invloed heeft.

Wat ligt er op ons bord?

Hoe zag de klassieke voedseldriehoek eruit, hoe zou dit volgens recente ‘voedingsgoeroe’s’ geïnterpreteerd moeten worden en waarom is dat zo.

En nu?

Motivatie is alles. Wat wil je en wat heb je daarvoor nodig? Boeken lezen en luisteren naar hoe het beter kan, lukt iedereen. Hoe zet je nu de goesting om in verandering en hoe kan RainPharma hierbij helpen. Gebaseerd op orthomoleculaire wetenschap, is het een ideale partner.

Kom tot rust en vind jezelf

Wie kent het niet? Een ellenlange to-do lijst en de energie van een vod. Of het nu komt door kinderen die je dag en nacht bezig houden, een baas die je uitperst als een citroentje of een relatie die de energie uit je zuigt. Het resultaat is hetzelfde.

Vaak zitten we in een negatieve spiraal: geen zin om te bewegen, te koken, we slapen slecht, … Het is tijd om de knop om te draaien, je wil je beter voelen maar hoe – in hemelsnaam – krijg je dat gedaan? Kom naar de workshop en ontdek wat jou hierbij kan helpen.

Verloop van de workshop

Chillax

Vergeet de zorgen die je mee binnen bracht. Maak je hoofd leeg en kom met al je aandacht in je lichaam. Ervaar de rust die je krijgt van de bodyscan en leer hoe je deze thuis ook kan gebruiken.

Ademen, echt zo effectief ?

Je hoort het vaak op het moment dat je de controle verliest ‘blijven ademen’. Ontdek de echte kracht van je ademhalingen. Leer enkele oefeningen die je op cruciale momenten kunnen helpen.

Spiegel

Wat zijn momenten dat we het even verliezen en hoe reageren we dan. Natuurlijk wordt er gelachen als het zeer herkenbaar is. Hoe kan je zorgen dat je niet in deze valkuilen stapt en zo goed mogelijk, in evenwicht, de dag doorkomt?

Aromatherapie

Geuren hebben invloed op ons gemoed en geven kracht. Ontdek de verschillende RainPharma geuren en welke invloed ze hebben.

WimWorkshops